Mand og kvinde

Hørsholm SeniorRådgivning

Du finder rådgivningen på

Aktivitetscenter Selmersbo
Selmersvej 13
Hørsholm 2970

tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og kl. 11.00.

Du kan kontakte os på 4586 1117 eller mail hsr.uk@mail.tele.dk. Så kontakter vi dig.

Hjemmeside: www.hørsholmseniorrådgivning.dk

Under fire øjne

Hvis problemerne vokser sig store, har man tit brug for at dele sine tanker med et andet menneske, som man virkelig har tillid til. Men ikke alle er så heldige, at de har nogen at betro sig til.
Det kan være noget med arvingerne eller noget med pensionen, som man ikke kan finde ud af - med alt det papir og alle de regler.
Eller det kan være hjemmehjælpen, skatten, boligen, privatøkonomien eller et knudret brev, som man overhovedet ikke forstår. Der kan være så meget, som gør én urolig.

Men der findes mennesker, som kan hjælpe. Lokale rådgivere, som gerne og gratis rækker en hånd til dem, der har brug for det. Det er netop meningen med Senior Rådgivningen i Hørsholm.
Vi deltager gerne i et møde eller kontakter sagsbehandler, banken, blikkenslager eller andre, hvis det er det, der skal til.
Er der brug for honorarberettiget bistand, fx til oprettelse af testamente, så anbefaler Rådgivningen, at man henvender sig til advokat eller revisor.

Senior Rådgivningen er åben for alle kommunens borgere fra 55 år og opefter.
Rådgivergruppen består af pensionister med erfaringer fra et langt virke i privat eller offentligt erhverv.
Vi har tid og tålmodighed til at lytte, og alle samtaler med os er fortrolige. Der slipper ikke personlige oplysninger ud.
Det hele foregår under fire øjne. Brug af Hørsholm SeniorRådgivning er personligt, fortroligt og gratis.